Cirkusárium

Ahoj holky a kluci!

Prázdniny nám začaly, co? Někdo k vodě, k babičce a dědečkovi, někdo stále do práce a nic se nezměnilo 😊 My pro vás taky budeme hrát celé prázdniny takže kdyby se Vám zastesklo po oblíbeném loutkovém divadle stačí si vybrat město a udělat si letní výlet. Máme pro vás novinku, loutkové představení pro děti všech věkových kategorií, Cirkusárium.

Opičák Junior

K vidění bude především od nové sezóny, například na Žižkovské loutce 14.9. nebo pak v Kc Vozovna, Staré purkrabství na Vyšehradě a na mnoha dalších místech.

Další moc pěkné fotky k představení najdete na našem Facebooku. Těšíme se na Vás a hlavně na sebe dávejte pozor!

Cirkusárium

Na vědomost se dává , že do vašeho města přijíždí nejmenší zvířecí cirkusové varieté na světě. Tento cirkus je ojedinělý tím, že v něm žádných lidí nevystupuje anóbrž program čistě ze zvířecích kousků jest sestaven. Nenechte si náš cirkus ujít neb se již nemusí opakovat, každé představení je originál. Zveme malé a velké, tlusté i tenké!Loutkové představení Cirkusárium je vytvořené na počest kočovných loutkářů jenž se se svými pimprlaty do dalekých dálek vydávali. Tvořili si trikové loutky, které dokázaly svými pohyby a kejkly udivovat nejedno zahraniční publikum. Podobné trikové principy budete moci vidět v našem cirkusovém představení.

Dále je Cirlusárium věnováno všem ohroženým živočišným druhům a rádi bychom apelovali na výjimečnost a nenahraditelnost každého živočicha na této planetě.

Loutky : Tomáš Běhal

Připravili a hrají: Tomáš Podrazil a Tomáš Běhal

Premiéra 7.6. Aš